View Single Post
Eski 07-10-2012, 14:30   #46
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
AAA ablam ne demek başımın üstünde yerin var ****** gugukların soğana tükürmelerini beklemene gerek yok, ne zaman istersen biz dört gözle bekleriz gelmeni Değilmi ali ablacım??bu arada episkiadan benimde vardı acaip çiçek açıyodu tıpkı diğer çiçeklerimde olduğu gibi coştu coştu sonrada kurudu..kadife gibi çok güzel çiçekleri olur..Haa o kalp kalbenin arkasındaki kocaman yapraklı menekşeyi çektim ayrıca resmini ekledim senin için bak bakalım ustam beğenicekmisin)
Yok ablacım guguklar tükürsün ki bahar havaları gelsin havalar ısınsın öle daha çok tadı çıkar ben soğuk havayı sevmem de Valla ablacım alide öle dört gözle bekliyo canım kardeşim çok iyi insanlarsınız inşallah yüzyüze tanışmakta nasip olur )

Ablacım epskia mı bi ablam verdi köyden araştırdım çiçekleri çok güzel deyince sonra baktım ki bu çiçek benim bi evin camının iç tarafında gördüğüm aynı zamanda hayran kalıp en son camı kırmayı düşündürten çiçek olduğu için çook sevindim inşallah sonu hazin btmez )

Estağfurullah ablacım ne ustası sizlerin yanında Ablacım menekşeni gördüm açmasa bile yaprağı yeter insana. çingenelik edip hemen yavrusuna talip oldum biri de alide deyince yavruların kıskandım mı ne hevesim iki katına çıktı

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön