View Single Post
Eski 07-10-2012, 12:41   #42
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tömürcek2 Mesajı Göster
Ablacım asıl sana aşk olsun davete ne hacet açıp kapıyı gireceksin şöyle bir huuuuyyy diye seslen içeri yeter bizde böyledir seslenme şekli bir eve gidince Çok teşekkür ederim ablacım iyi dileklerin için bunlar aldı başını gidiyor durdurabilene aşk olsun daha vaktim ve fırsatım olsa biraz da nakitim ben neler yaparım da bukadarı oluyo ama allah bin bereket versin

Haa ablacım şu kış gelip geçsin bi guguklar soğanlara tükürür tükürmez gaziantepteyim Allah nasip ederse artık senin balkonda içeriz kahveleri ablacım aliyi bıktırcam bi geleyim de 1 aydan aşağı dönmek yok eve

AAA ablam ne demek başımın üstünde yerin var ****** gugukların soğana tükürmelerini beklemene gerek yok, ne zaman istersen biz dört gözle bekleriz gelmeni Değilmi ali ablacım??bu arada episkiadan benimde vardı acaip çiçek açıyodu tıpkı diğer çiçeklerimde olduğu gibi coştu coştu sonrada kurudu..kadife gibi çok güzel çiçekleri olur..Haa o kalp kalbenin arkasındaki kocaman yapraklı menekşeyi çektim ayrıca resmini ekledim senin için bak bakalım ustam beğenicekmisin)

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön