View Single Post
Eski 07-10-2012, 12:00   #38
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
MAAŞALLAH,MAAŞALLAH,MAAŞALLAH..ablacım almış başını gidiyorsun..Aşkolsun ama bir evine balkonuna davet etmedin yaa,,küstüm daa konuşmam(herkescikler görmüş beğenmiş ama ben fransız kalmışım senin sayfana...Hayırlı uğurlu olsun ablacım bol güzel çiçeklerin olsun inşallah..Bari ali deseydi oda demedi bana enes sayfa açtı diye..Hepinize ceza vericem durun siz...ben yorumu yazıyorum,tekrar sitem etmeye devam ediyorum bu arada))
Ablacım asıl sana aşk olsun davete ne hacet açıp kapıyı gireceksin şöyle bir huuuuyyy diye seslen içeri yeter bizde böyledir seslenme şekli bir eve gidince Çok teşekkür ederim ablacım iyi dileklerin için bunlar aldı başını gidiyor durdurabilene aşk olsun daha vaktim ve fırsatım olsa biraz da nakitim ben neler yaparım da bukadarı oluyo ama allah bin bereket versin

Haa ablacım şu kış gelip geçsin bi guguklar soğanlara tükürür tükürmez gaziantepteyim Allah nasip ederse artık senin balkonda içeriz kahveleri ablacım aliyi bıktırcam bi geleyim de 1 aydan aşağı dönmek yok eve

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön