View Single Post
Eski 07-10-2012, 00:39   #86
TUNA33
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-10-2012
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 4
ÖNCELİKLE ,SİZLERLE TANIŞMA FIRSATINI BULDUĞUMA ÇOK SEVİNDİĞİMİ ve İÇİMDEKİ ÇİFTÇİYİ UYANDIRDIĞINIZ İÇİNDE HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM....

Bu siteye tesadüf eseri girdim,değişik bişeyler planlarken uzman insanların yazılarını okudum,bundanda çok etkilendim..hayatımın bundan sonraki kısmını,çiftlik-bahçe işleri vs.ilgilenerek yaşamak istiyorum,bundan 3-5 sene önce deniz ve tekne işleri üzerine düşünüyordum,ama ikinci çocuğum da dünyaya gelince,kendi hobilerim biraz bencilce olur dedim ve ve ve..asıl konunun üretim olduğuna inandığım için hayatımı bu yönde yaşamaya karar verdim..
SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM; VERDİĞİM BU KARARDA BENİ DESTEKLEYECEK PROJE VEYA TAVSİYELERE.EN ÖNEMLİSİ DOĞRU YÖNLENDİRİLMEYE ÇOK İHTİYACIM VAR.
MERSİNDE YAŞIYORUM,VE MERSİNDE BİR DAİREMİZ VAR BEN BU DAİREYİ SATIP VEYA TAKASLAYIP ARAZİ ALMAYI PLANLIYORUM..KORKUNÇ DERECEDE BU İŞE ADAPTE OLDUM,HEM ÇALIŞKAN HEMDE ATÖLYE DENEYİMİM VAR. MEKANİK, ELEKTRONİK AKSAMLARDA İNŞAAT İŞLERİNDE İYİYİM...

İLERİYE YÖNELİK İŞLER YAPMAYI PLANLIYORUM, BU YÜZDEN ALACAĞIM ARAZİNİN ,NE ÖZELLİKTE OLMASI UYGUNDUR?NE BÜYÜKLÜKTE OLMASI BENİM İÇİN AVANTAJLIDIR?

BU KONULARDA BANA YOL GÖSTERECEK,DENEYİMLERİNDEN YARARLANACAĞIM HERKEZEDE ŞİMDİDEN ŞÜKRANLARIMI SUNARIM

TUNA33 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön