View Single Post
Eski 06-10-2012, 21:02   #170
Tika
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sayın iris41,
Gerçekten sinir bozucu bir durummuş.Geçmiş olsun,bir daha olmaz umarım.Gül sardunyalarınız şimdi içeride mi duruyor? Ben de sürekli hava durumunu meteorolojinin sitesinden kontrol ediyorum.Haftaya salı ya da çarşamba sıcaklıklar biraz düşecekmiş.Gündüz 19 derece olacak diye gösteriyor,bakalım.
Benimkiler hep dışarıda duruyorlar;ama tabii balkon kenarlarındakileri yere,duvar kenarına alıyorum.Balkonun tümü de demir tel değil,alt kısımlar hep kapalı,güneybatı cephesine bakıyor,bir de poşet geçiriyordum tabii. Rüzgar'ın etkilerine karşı korunuyor olabilir;ama yine de içime sinmiyor.Hava sıcaklıkları 15 derecenin altına inince bazı sukulent türlerini ve kaktüsleri içeri alacağım.Ben üşüyünce onlar da üşeyecek gibi geliyor.
Evde de sürekli pencereler açık,çiçekler için esinti olsun diye.Uyum sağlarlar herhalde.Tabii kışın şimdiki kadar uzun saatler boyunca havalandıramam ama her gün biraz da olsa havalandırırım. Yaşatabilmek için elimden geleni yapacağım,ilk kez bir kışa bu kadar çok çiçekle gireceğim. Umarım ilkbaharı da kayıpsız karşılarız.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön