View Single Post
Eski 06-10-2012, 13:15   #1517
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dalbil Mesajı Göster
Bu başlık benimde ilgilendiğim purine ile ilgili diye ilgimi çekti. Akşam 18:00 da oturdum başına ve şu an saat 22:48 yoruldum ama bitti.

aslında bir word sayfası açtım ve kim ne demiş sonra demiş diye çetele tuttum. Amacım tutarlılık bulmaktı. Sonra baktım ki, olay iyice karmakarışık.

İddialar açık ve net
Karşı tez ise iyi de senin bakteri bize girerse biz hadım mı olacağız niteliğinde.

Aslında insanlar hele hele bunun ticaretini yapanlar bence bitkileri zerre kadar sevmiyorlar diyesim geldi.

Diğer kişisel konuları atlayarak,
Derdimi anlatmam gerekirse;

Söz edilen ürün tarım bakanlığından ve organik sertifikalı iken ve bu konu hakkında bunca agaclar.net gibi büyük bir sitede tartışma varken, acaba bu yazışmaları agaclar.net den resmi bir yetkili istedi mi? İstemedi ise kendin çal kendin oyna gibi bir durum; nerede kaldı iletişimin 21.yüzyılda gücü. Demek ki kimse bizi sarmaşıklamıyor mu demeliyiz acaba...

Tarım bakanlığımız acaba yönetmelikleri delmek için "Olum salakmısın ne gerek var BGD'ye hem süre hem zarar; al bi gübre ruhsatı salla gitsin dedi mi; ve sonuna kadar inandığım symboitc soil mikrorganiscm konusunu sırf kısadan para kazanayım teknopark' dayım nasılsa bir proje daha yaparım kendimi maaşa bağlarım diyenler mi üretti.

Doğru ürün doğru insanlar elinde olmaz ise, işin içine neler girer neler bence.

Ben ciddi bir duyuru yapmak istiyorum.

İYTE Kampüsünde istenilen ürün gammı ile istenilen yerde gerek lab gerekse saha denemelerini ücretsiz yapacağım.

Benimle iletişim kurmak isteyenler Mine hanımla (ki bu sitede sadece onu tanıyorum) irtibat kurabilirler.

Bir husus daha var ki söylemeden edemeyeceğim.
Site yöneticisi olmak üyelerin ticari kaygılarını hissetmek üzerinedir. Ve iyi bir site yöneticisi, reklamları konuşma özgürlüğünden ayırt edebilmelidir.
Tabikii reklamlardan para kazanmıyorsa.
Saygılarımla

Alıntı:
Bir husus daha var ki söylemeden edemeyeceğim.
Site yöneticisi olmak üyelerin ticari kaygılarını hissetmek üzerinedir. Ve iyi bir site yöneticisi, reklamları konuşma özgürlüğünden ayırt edebilmelidir.
Tabikii reklamlardan para kazanmıyorsa.
Banner reklamlar dışında reklamdan para kazanmak demek istiyorsunuz herhalde... Bu durumda "iyi bir site yöneticisi, reklamları konuşma özgürlüğünden ayırt edebilmelidir. Tabii ki reklamlardan para kazanmıyorsa." cümlenizin dayanaklarını alıntı yaparak gösterir misiniz?

malina Çevrimdışı   Başa Dön