Botanik Parkına gitmem başlı başına bir macera idi. Yalova yolundaki Özdilek önünden Botanik Parkına kadar yürüdüm. Vızır vızır işleyen trafiğin olduğu ve yaya kaldırımın bulunmadığı bir yolda, kavurucu güneşin altında yürüyerek nihayet geldim sanarak bilet alıp parka girdim. Ancak buluşacağımız Cafenin adını güvenlik görevlisine söylediğimde orasının Hayvanat Bahçesi olduğunu, Botanik Parkına ücretsiz girildiğini söyledi. Neyse ki çok yüksek bir ücret değildi. Çıkarken arkamdan seslendiler; "gelmişken hayvanları gezin bari" diye. Zaten güneş beynimin tüm hücrelerine nüfus etmiş, kibarca hayvanları görmek istemediğimi belirtip yola devam ettim.
Botanik Parkına gelince de birkaç kişiye sorarak yolu buldum. Taa uzaktan bana sallanan eli gördüğümde sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşımı görmüş gibi ben de el salladım. Masada beni Sevgili Badem ağacı ve Eyüp1 bekliyorlardı. Onlara yaşadığım maceraları anlatıyordum ki Sevgili Sebo_17 ve Selahattin Yılmaz da geldiler.
Çoook çok güzel bir gün geçirdim. Dün eve geldiğimde fotoğrafları bilgisayara aktaracağımı sanıyordum ama prizlerin sigortası attığı için ne televizyonu ne de pc yi açabildim. Maceralar benim peşimi bırakmıyorlar nedense.
Eskiden olsa kendime hayatı zindan ederdim ama artık gülüp geçiyorum. Her şeyin güzel taraflarını görmek beni mutlu ediyor.
Birkaç fotoğraf da bende var. Umarım yarın küçültürüm de siteye ekleyebilirim.
|