View Single Post
Eski 05-10-2012, 09:19   #504
smnunal
Ağaç Dostu

smnunal's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi resul22 Mesajı Göster
Sayın smnunal bahçeniz çok güzel. Bahçenizi çim ile çok daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Eski çeşmenizide bir sirkülasyon pompası ile sürekli akan bir çeşme haline getirebilirsiniz. Hatta çeşmenin etrafına sucul bitkiler ekerek eski tarihi yapısını tekrar kazandırabilirsiniz. Elimde öyle bir bahçe olsa asla durmazdım herhalde. Gerçekten çok güzel bir bahçe özellikle eski çeşmenin oluşu daha bir mitolojik hava katmış. Yer minesi ve aslan ağızlarına bayıldım.
Sayın resul22,

Bahçemiz çok güzel olmasada idare etmeye çalışıyoruz. Çimi bende düşündüm fakat yaz döneminde su ile ilgili sıkıntı yaşadığımızdan ertelemek zorunda kaldık birde bulunduğumuz bölge yazları çok aşırı 40 derecenin üzerinde sıcaklıklar yaşıyoruz bu sıcaklarda çimin yaşatılması ve bakımı çok zor.

Tarihi çeşme tapuda bizim bahçe duvarında olmasına rağmen önündeki alan Kültür Bakanlığına ait onun için çeşme etrafında fazla birşeyler yapma imkanı yok.

Size göndereceklerimi biraz ertelemek istiyorum nedenine gelince aslanağzı ve diğer bazı bitki tohumlarındanda yanında göndereyim diye eğer isterseniz.

Muğladan selamlarımla.

smnunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön