Arkadaşlar kardeş bitkilerden Ceyhan'ın mesajını buraya aktarıyorum...
==============================
Merhaba,
Çankırı Yapraklı İlçesi Doğanbey Köyü'de doğal tarım yapan Genç Ailesi (Üç Elma çiftliği) bizleri Amasya elması hasat imecesine davet ediyor!
Genç ailesi, çoluk-çocuk genç-yaşlı herkesin katılımını arzuluyor. Ben de güçlü-kuvvetli, hasat çalışmasına destek için çalışmaya istekli arkadaşları özellikle teşvik ediyorum

Hüseyin Bey fazla dile getirmek istemese de, pek çok küçük üretici gibi onların da hem maddi hem manevi desteğe ihtiyaçları var. Onlara verdiğimiz her destek, zorluklara rağmen sevgiyle, inançla yaptıkları üretimlerine devam etmeleri için onlara güç katacakır. Bu desteğin bizlere geri dönüşü, temiz gıdaya, güvenli gıdaya, “gerçek gıdaya” erişim olacaktır.
Bu günübirlik gezi için, katılanların sayısına bağlı olarak Ankara'dan bir araç (midibüs veya otobüs) ayarlaması yapabileceğiz. Ankara'dan yol yaklaşık 2.5 saat sürüyor. Diğer illerden gelecekler kendi araçlarıyla gelebilir, veya otobüsle Çankırı'ya gelirlerse onları alma imkanımız olabilir. İhtiyaç durumunda kısıtlı da olsa konaklama imkanı olacaktır.
Hüseyin Bey'in bilgilendirme mesajı, etkinlikle ilgili diğer ayrıntılar ve katılım kayıt formu bağlantısı aşağıdadır.
Sevgiler,
ceyhan