27/09/2012 Perşembe,
Bu gece bir Almanya gezisi için eşime vize almaya İzmir'e geldik. Konsolosluk Baçova' ya taşınmış. 28/09/2012 sabahı doğru Balçova. İşimiz halloldu, öğleden sonra Antalya' ya yola çıktık. Şimdi Denizli' den geçtik yoldayız. Perşembe günü sabah 6,5 ta kalktım. Akşam 7 ye kadar bahçede çalıştım. Gece 24 te otobüsle İzmir. Cuma sabahı varış. Öğleden sonra Antalya' ya yola çıkış. Şu an 18,30 yani 36 sattir uyku yok. Gece Antalya'ya varınca, tekrar hazırlık. Eşimi sabah 6 altı uçağına bindirmek için saat gece 3,30 da evden çıkıcaz eve dönüş 7-7,30. Yani bu günde uykuyu pas geçicez. Sabah bahçemize çıkacaz eh sonra artık uyku. Yani 50 saat bir zaman yol v.s. İle uykusuz geçicek. Yapma birader diyeceksiniz ama yeğenmin düğünü var ben kendim bahçe yüzünden gidemiyorum. Çünkü o zaman daha çok zaman ayırmak zorunda olmam gerekicek. Bense 50 saati mecuren ayırdım. Bu kadar lafı bahçeye ne kadar bağlı olduğumu anlatmak için ettim. Bağımlılık olmuş bir kere çare yok. Bu gün bizde bitkisel bir çalışma olmayınca tabi bir haber de yok. Bende biraz yol muhabbeti yapayım dedim. Saygı ve sevgilerimi sunarım. Hoşça kalın, dostça kalın.
HALİL BALABAN
Düzenleyen Halil Balaban : 28-09-2012 saat 18:55
|