Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dogef
Sayın GÜLSEN ;
Hoşgeldiniz.
Evet kaktüslerimin büyük olanlarının hepsi kareye yakın dikdörtgen.Burda bir markete gelmişti bir ara epeyce aldım.Ben sadece bitki delisi değilim bir deliliğim daha var. Herşey uyumlu olmalı.Bahçedeki saksılarım sadece sarı ve yeşil aynı model.Kaktüslerimin saksıları, kareler ve yuvarlaklar aynı model.Yani delilik had safhada.
Sevgilerimle..
|
İyi günler sn.dogef, keşke her deli bizim gibi olsa daha ne isterizki

bende çok itina ediyorum,balkonun düzenli olmasına onun
için dikkatimi çekti kare saksıları sordum.Deli deyince yine siteden bir saygı duyduğum üyemize;balkonumda mis kokulu ful çiçeklerinin arasında kahveye davet etmiştim,ama benden çok uzakta olan bir üyemizdi.Bu onu o kadar çok mutlu etmişki bana bir misal verdi onu sizinle paylaşmak istedim müsade ederseniz? recep beyin mahallesinde bir deli varmış,bir gün gece saat 9.30 gibi zile basmış,recep beyde kapıya bakınca deli dediği şahıs özür dilerim gece gece sizi rahatsız ettim demiş,recep beyde akıllı insan bunu düşünüp yapmıyordu deli dediğimiz adam bunu düşünüyor dedi.Benimde kahve davetim onu çok mutlu etmiş burda yakınımdakiler bunu düşünmüyor siz taa oralardan beni davet ediyorsunuz çok mutlu ettiniz beni demişti...Varsın biz deli kalalım sn.dogef