Sayın Tura,
Lav taşını hazırlama metodunuzda sadece farklığımız var.
Benim hazırlık aşamam Günısıdaki sıcak suyla ciddi bir arındırma yapıyorum. Sonrasında yeraltı kaynaksuyunu Hoyalarım ve menekşelerim için uygun ihtiyacına göre Oxalic acid ile kireç oranını uygun seviyeye getirdiğim suyla son yıkama işlemini yapıyorum. Kurutmaya hiç zaman ayırmadım...
Kullanmış olduğunuz metodu denemedim henüz, denemek isterim ayrıca

Hoyalarım ve diğer tropik bitkilerim, üzümsü meyveler ve narenciye çeşitleri ve süs bitkilerim için iç ve dış mekan için saksı harcı olarak kullandığım iri taneli lav taşı görseli...
kaktüsler, ve menekşeler için ayrıca hassas türler için kullandığım lav taşı kum özelliğini taşıyan türün görseli...
Veee Dün Gece.... Veee bu Gündüz alınan çoğaltma işlemi için çeliklerden görseller.
Bu çeliklerin görsellerini yine yayınlayacağım
