View Single Post
Eski 26-09-2012, 20:02   #497
Canan
Ağaç Dostu

Canan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
AAHH.. arkadaşım ah..benim yarama öyle bir bastın ki,yıllardır eşimin dışında herkes aynı konuda bana destek çıkmak adına çok çırpındılar ama ben ne kadar çırpındıysam hep olduğum yerde saydım çünkü biraz da olsa maddiyat lazım bunada eşim el atmıyor maalesef bende kendi dünyamda evde yıllarca dışarı hiç fiyatına işler yaptım. artık birazda kızım için çalışayım dedim. oda bitti şimdi örgü örüp oturuyorum yok hiç bir destekçim yok tek başımada kalkışamadım ama artık sayende bu konuyu kesinlikle düşünücem dur bakalım Ayşecimin düşüncelerini alayım 3 ümüz ortak bir noktada karar verelim arkadaşım...
Kimsenin desteğine ihtiyacın yok zaten, korkma... Sendeki beceri bende olsaydı çoktan gözümü karartıp dalmıştım. Açıkçası hibe ve kredi konularına vakıf değilim ama eğer istersen hem ben hem hocalarım üzerinden araştırırız. Bu arada dostlar fikir versinler, sen de boş vakitlerinde KAGİDER ile ilgili birşeyler oku. Riske girmeden küçük küçük başlamanın yolları var.. Sonra sana onları anlatırım. Ne gidip koftiden bir yere üç kuruşa öğretmenlik yapacakmışsın, diplomaymış, hadisinler ordan

Canan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön