View Single Post
Eski 26-09-2012, 19:16   #491
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Canan Mesajı Göster
Gülşen şaka bir yana sadece gördüklerim üzerinden söylüyorum ki bunlar bence çok profesyonel işler. Farkında değilsen farket ciddi bir değer yaratıyorsun. Buna yazık etmemek lazım. Planlarını bilemiyorum ama bahsettiğin çalışmalar bir atelye ve birkaç çırak hakediyor, kadın girişimcilere çok uygun krediler var ki sanırım bulunduğun bölge itibariyle krediden öte hibe bile alman mümkün olabilir.
İstanbul'a gelir numunelerinle bir piyasa araştırması yaparsın, en kötü gezmiş olursun. Bak dış ticaret eğitimimde var. Finans ve İhracat Müdürün hazır
AAHH.. arkadaşım ah..benim yarama öyle bir bastın ki,yıllardır eşimin dışında herkes aynı konuda bana destek çıkmak adına çok çırpındılar ama ben ne kadar çırpındıysam hep olduğum yerde saydım çünkü biraz da olsa maddiyat lazım bunada eşim el atmıyor maalesef bende kendi dünyamda evde yıllarca dışarı hiç fiyatına işler yaptım. artık birazda kızım için çalışayım dedim. oda bitti şimdi örgü örüp oturuyorum yok hiç bir destekçim yok tek başımada kalkışamadım ama artık sayende bu konuyu kesinlikle düşünücem dur bakalım Ayşecimin düşüncelerini alayım 3 ümüz ortak bir noktada karar verelim arkadaşım...

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön