View Single Post
Eski 26-09-2012, 13:21   #748
ozleem
Yeni Üye
 
ozleem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-06-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 24
Arkadaşlar dün pazardan aldığım avakadonun çekirdeğini burada öğrendiğim gibi kürdanla suya oturtturdum ama avakado seçerken yumuşağını tercih etmem gerektiğini bilmediğim için sert bir tane almıştım ve çekirdeğin dış kabuğu soyulmuş şekilde(avakadoya yapışık kalarak) çıktı.
Avakadoyu keserken biraz zarar vermişim çekirdeğe kızarıp sonra karardı.

Bu arada, ilk defa bitkilerin de canlı olduklarını bu kadar derinden hissettim, çünkü avakado çekirdeğinde bıçak değen yerler kanamış gibi kıpkırmızıydı sonra da kahverengileşti. Gerçekten kanıyor gibiydi..

Bu zedelenmelere rağmen Yine de çimlenir mi?

2.fotoğraftaki hali, bugün bir kenarının hafif yarıldığını gördüm. Dün böyle bir şey yoktu. Normal mi sizce?

Eklenen Resimler
  
ozleem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön