Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili maki01 ben halaaa gerçekten yapamazlar, mümkün değil deyip deyip duruyorum. Çook kötü birşey bu... Tamam gözümün önünde 633 çam ağacımızı yok ettiler; ama yine de ne bileyim bir hayvan köpek, kedi yok inanamıyorum, telafisi yok bunun. Gerçekten ben hergün aksatmadan mamalarını, sularını verirken, onlara kemik mi alsam, tavuk mu alsam diye ince ince düşünürken, ben gece 23.00 - 24.00 sokağa çıktığımda bana eşlik ediyorlar, benimle birlikte yürüyorlar ise, onların katline (daha da açıkçası öldürülmesine) izin veremem.
|
Aynen sokaktaki canların bize hiç zararı yok. Sadece şu var pitbull dogo gibi hayvanların çenesi çok kuvvetli ağzını kapadığı anda tonlarca ağırlık basabiliyor ve çenesini açmak çek zor tuttuğu şeyi bırakmıyor. Ağzını kitliyor bunu bazı şerefsizler bildiği için dövüşlerde kullanıyorlar. Bakın pitbullar asla ki öfkelenmeyen bir ırktır. Hiç bir şekilde zarar göremezsiniz ama dövüş için yetiştirildiğiinde ancak saldırma olasılığı vardır. Bunun içinde köpeği cezalandırmak yerine ona dövüşmeyi öğreten sahibini cezalandırmalıyız.
Pitbullardan öne aynısı bulldoglara yaptılar ve hepsi diri diri gömüldü hepsi gaz odalarına kapatıldı ve topluca katlediğildi. Siz şimdi içinizden yuh bu kadar da olmaz diyeceksiniz ama inanın neler neler yapıldı. Yere tek tek köpekleri serdiler ve üzelerinden dozer geçirdiler Sonra da üstelerine o dözerle toprakla örttüler. Aynılarını bu köpeklere de yapacaklar.
Doğal yaşam merkezleri kesinlikle ölüm merkezi olacak. Çünkü bütün köpekleri aynı yere koyacaklar. Bunlara kim yemek getirecek o kadar masrafı kim karşılayacak eh bunların yanıtı olmadığı için o hayvanlar aç susuz günlerce dolaşacaklar en sonunda büyük köpekler o bizim süs köpeği dediğimiz küçük ırkları parçalayacakla zaten o küçük köpekler onlara yem olsun diye atılacak daha durun bu yasa gelirse neler olaak