Inanilmaz.... Cok buyuk bir sevincle ve heyecanla yaziyorum, icim icime sigmiyor arkadaslar!
Isik duzenegini kurduktan sonra domates ve salatalik fidelerim cok yavas gelisiyordu, bodrum katinda isiksiz ortamda, (pencere onunde, bulutsuz hava olunca 1-2 saat ogle gunesi goruyor ki son 2 hafta surekli yagis, bulutlu) bodrum katinin isisi 12 derece idi, malumunuz yasadigim yerde kis basladi sayilir, klimayi 23 dereceye getirmistim 2 gun once. Az once sulamak icin asagi, bodrum katina inince ne gordum, aman Allahim! Salatalik 3-4 cicek acmis

domates fidesinin biri ise ciceklenmek uzere, digerleri ise acaip bir sekilde gelismis boylari uzamis, yapraklar cogalmis, hatta en uzun olan kendi yapraklarini florasana dogru kaydirmis ki bir yaprak maalesef hafiften yanmis, sonucta gelismiler hemde nasil! Sok oldum acikcasi, led isiklar simdilik ise yariyor anlasilan, ciceklerden sonra meyvelerin gelismesi nasil olacak simdiden meraklandim acikcasi.
Surekli yagmur suyu ile suluyorum, pencereyi 2 gun araklikla 1 saat kadar acik biriakiyorum ve 10 gunde bir suni gubre yaptiklarim bunlar, simdilik hersey yolunda, cok mutluyum inanin

insaallah kis ortasinda taze taze domates ve salatalik yemek nasip olur.