View Single Post
Eski 25-09-2012, 00:20   #96
dkp
Ağaç Dostu
 
dkp's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,513
2006 yılında başladığımız yolculuğumuzda, birlikteliğimizin çoğalarak seyrini görmek çok güzel. Bu tabloyu oluşturan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.
Bizleri burada buluşturan Hoya koleksiyonunun oluşmasında katkıları olan dostarımızı anımsatmak istiyorum.

Sayın ; Mine Pakkener, memet, Darkyes, plumbago ile başlamıştı, cezzar, Paul'e kadar gitmiş hep ropötaj hem adımıza ödeme yapmıştı, hoyadag' ortak siparişlere öncülük etmişti. Yazışmalar konusunda Sayın Elek ve Sayın velveteen desteklerini esirgemediler.

Amatörlerin başarıları ne kadar olacakti ki ? ortak paydamızda, burada, bilgilerimizi ve çeliklerimizi paylaştıkça zorlukları yendiğimizi gördük ve gösretiyoruz.

İlk Hoya hediyesi Sayın İlkin' den gelmişti Hoya Curtisii, Sayın İlknur Aşık' tan Hoya Serpens , Sayın Bettyycim' den Hoya cumingiana, Sayın hüzünperest' ten Hoya Linearis ve
Sayın missmenas' tan (Hatice Hanım) 30 dan fazla tür. Hoya sevdalıları tabi ki bu kadar değil, Sayın Hydrosuccess' ten farklı yetiştirme metotları öğrendik. Sayın ilkin ve Sayın cicada başarıya ilk ulaşanlardandı, Sayın Kartol, Sayın karalale, Sayın yeşillim' i de unutmamak gerekiyor. Hoya' ların yurdumuzda bulunmasına ve yetiştirilmelerine önder olan bu dostlarımızı da anımsamak istiyorum.

İkici Hoya birlikteliğini İzmir' de yapacağımızı geçen yıl Antalya' da kararlaştırmıştık, amacımız biraz da gezmekti. Sağlık nedenleri ile aramıza katılamayan iki arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

Şehir dışından gelen arkadaşlarımızı Serdar Hocamızın misafiri olarak konuk evine yerleştirdik. Sayın missmenas ve Sayın hazan-z

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg konuk evi.jpg (41.3 KB, 290 views)
dkp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön