Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muhsin Hanif
Kıbrıs'ta seveni ve yiyeni çok ! Belirtmeden geçmeyim.
İsteyene pişirme tarifini verebilirim. Ben yemedim ama yiyenler ciğere benzediğini söylüyorlar. 
|
Muhsin bey,
Zamanında karides, yengeç, istakoz gibi şeylere karşı bir iğrençlik hissederdim ama bir iddia sonucu yemek durumunda kalmıştım ve o günden sonra özellikle yengeç başta olmak üzere hepsinin hastasıyım

Uzakdoğuya yaptığım bir seyahatte de kurbağa bacağı ve bir cins deniz solucanı yedim bilmeyerek, sonradan kurbağa bacağına da hayran kalmıştım
Yemediğim bir tek salyangoz kaldı ama yapmasını iyi bilen birinden yemek lazım diye düşünüyorum sonra sonu hüsran olabilir

Malum... iyi pişirilmemiş olursa tadı fıstıklı baklavaya benzemez
