View Single Post
Eski 21-09-2012, 23:16   #5310
Sakaki
Ağaç Dostu
 
Sakaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 4,815
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muhsin Hanif Mesajı Göster
Kıbrıs'ta seveni ve yiyeni çok ! Belirtmeden geçmeyim.

İsteyene pişirme tarifini verebilirim. Ben yemedim ama yiyenler ciğere benzediğini söylüyorlar.
Muhsin bey,

Zamanında karides, yengeç, istakoz gibi şeylere karşı bir iğrençlik hissederdim ama bir iddia sonucu yemek durumunda kalmıştım ve o günden sonra özellikle yengeç başta olmak üzere hepsinin hastasıyım
Uzakdoğuya yaptığım bir seyahatte de kurbağa bacağı ve bir cins deniz solucanı yedim bilmeyerek, sonradan kurbağa bacağına da hayran kalmıştım

Yemediğim bir tek salyangoz kaldı ama yapmasını iyi bilen birinden yemek lazım diye düşünüyorum sonra sonu hüsran olabilir
Malum... iyi pişirilmemiş olursa tadı fıstıklı baklavaya benzemez

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön