View Single Post
Eski 20-09-2012, 19:04   #30
hk50
Ağaç Dostu

hk50's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar Mesajı Göster
Sayın hk50

Bu gün yani 20 Eylül Perşembe günü mahallemizde bulunan 2 veterinerden ayrı ayrı randevu aldım, gelincik beslemek istediğimiz konusunda. Konunun yetkililerinden alacağım bilgilendirme ve değerlendirmeler sonrası bir karara varmayı düşünüyorum.

Sayın hk50 bu gelincik yakalama işi nasıl oluyor. Kolay mı? Gelinciğin sizi ısırma riski olmuyor mu? Bizim için kendinizi riske atmanızı arzulamıyoruz. Ankara'da bazı pet shoplarda evcil gelincik satıldığı yolunda bilgiler aldım ve araştırıyorum. Evcilliği konusunda güvence alabilirsem Ankara'daki pet-shop'ları tercih edeceğim. Doğadan yakalanan gelincik, sanki bana psikopat eğilimleri ağır basıyormuş gibi gelmeye başladı.Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyoruz.

Saygılarımla.
Sn s.serdar
Ben yakalamıyaçağım.Bu işin uzmanları var.onlar yakalıyaçak bende kafase koyup size göndereçeğim.Netiçe ne olur bilemem.Dogada yetişen kendi kendini idare eden hiç kimseye boyun bükmeyen,özgürlüğüne düşkün 500 gr gelir gelmez bir yaratık.Abartıldığı gibi rastgele canlılara saldırdığınada şahit olmadığım gibi duymadımda.
Saygılar.

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön