View Single Post
Eski 20-09-2012, 00:34   #365
s.serdar
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-10-2011
Şehir: ankara
Mesajlar: 1,489
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi glcn06 Mesajı Göster
inanın hikayenizi ilk baştan büyük bir heycanla okudum. o tarladan çok güzel bir ve bahçe çıkarmışsınız tebrik ediyorum sizi. ankarada bahçesi olan tüm üyelerin sayfalarını okudum nerdeyse. bizde incek tarafından bahçeli bir ev aldık. evin ince işleri henüz yapılmamış ben onlardan çok bahçesi konusunda heycanlanıyorum. yazılanları okuyorum, resimlere bakıyorum acaba biz ne yapacağız nasıl olacak diye.
Ayrıca sizin sayfanızdan çok şey öğrendim bahçe konusunda teşekkür ediyorum. ellerinize sağlık.

Sayın glcn06.

Gerçekten buğday tarlasından, bilmeden bir aristokrat bahçesi yaratmayı başardık.

Bizim bu işe giriştiğimiz 1998 sonu 1999 başında internet ortamından bilgi temin etmek diye bir durum söz konusu değildi. Bazen doğrularımızla genellikle de yanlışlıklarımızla bu güne gelmeyi başarabildik.

Sizler, bizlerden çok şanslısınız. En azından karanlıkta el yordamı ile yürümeye çalışan bizlerin deneyim ve tecrübelerinden faydalanma şans ve imkanına sahipsiniz. İncek rakımı biraz yüksek olmakla birlikte Ankara'nın güzel bir coğrafyasına sahip olan bir yöre. Umarım en güzel bir bahçelerden birinin sahibi olur ve bu güzellikleri de bizlerle paylaşırsınız.

Geçmişe yazdığım mesajlarımda kısmen belirmeye çalıştığım kadarı ile bahçe alt yapınıza önem vermenizi bir kere daha önemle tavsiye ediyorum. Evdeki olası eksiklileri tamamlamak pek sorun olmuyor, ancak bahçede bilinçsiz ve acelece yapılan uygulamaların zaman içinde düzeltilmesi oldukça zor ve külfetli olabiliyor.

Saygılarımla.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön