View Single Post
Eski 19-09-2012, 23:34   #1322
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi suivant Mesajı Göster
Kullandığınız ekipmanın aynı olduğunu düşünmüyorum. Belki taklit işi olabilir. Ama aşağıda vereceğim linkte rainbird fiyatları zaten uçuk. Aslında işe yarıyor ve dayanıyorsa marka önemli değil.

Rainbird Fiyat Listesi
Sayın suivant.

2009 yılı da olsa, rainbird fiyat listesi linkini bulup, vermiş olmanız çok işime yaradı. Çok aramama rağmen böyle bir listeye internet ortamında ulaşamamıştım. Verdiğiniz listedeki fiyatlar kadar ürün yelpazesi ve az da olsa teknik özelliklerinin belirtiliyor olması çok güzel. Çok işime yaradığını bir kere daha belirtmeden geçemeyeceğim.

Sayın hk50 nin eklediği resimden görebildiğim kadarı ile söz konusu aparatın benim düşündüğüm gibi pop-up rotor değil değil sprey olduğu açıkça görülüyor. Spreylerin verdiğiniz listedeki fiyatı 3.90 ile 4.38 $ arasında gözüküyor. 2012 yılı itibariyle 6 ila 8 lira arası gibi bir şey. Bende satın almış olmakla birlikte, henüz monte edip kullanmadığım bu spreylere 10 lira kadar para ödemiştim.

Benim konuya ilişkin pop-up rotor olarak ön gördüğüm 20-25 liralık aparatların, verdiğiniz linkteki liste fiyatları 15-23 $ arasında gözüküyor Buda en az 25 ila 40 türk lirası ediyor. Dolayısı ile bende verdiğiniz listeye göre fazla kazık yememişim gibi gözüküyorum. Bayağı sevindim az kazıklandığım için.

Saygılarımla.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön