View Single Post
Eski 19-09-2012, 20:17   #1547
Fatoş
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hülya Mesajı Göster
Fatoş Hanım,bebeği kaçırmayın da İnşallah ailecek Tekrar İzmire gelmeleri mümkün olur diye düşünelim.Hep birlikte mutlu vakit geçirirsiniz yeniden.Her anı ayrı bir keyif,torunların büyüdüğünü görmek.İlk adımlar,ilk kelimeler.....

Benim kızlar geldiler.Birlikteyiz 10 gündür,günler nasıl geçiyor anlayamıyor insan.,Yakında bir bebeğimiz daha olacak, kızım ve ben heyecanla bekliyoruz son günler.

Evimizle ilgili iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bahçe ???
Çok sıcaklara kaldık, bile bile lades oldu .Ben bekliyemedim,bitkileri diktim.Haziran ayının sıcak günlerinde .Şansları yardım etti ve hepsi çok iyi durumda.Sellukalar ,clematislerim(Hayret veren bir şey hepsi tomurcuklandı ve açıyor),güller ,yaseminler bol çiçekli.
Yeni çiçekler almak ,ilave bitkiler dikmek istiyorum.

Vakit yok şu anda.Torunumla ve kızımla vakit geçirmek ,keyfini yaşamak istiyorum.Çok yakında bir bebeğimiz daha geliyor.Bahçe çiçekleri bekliyecek bir müddet
Her sabah Luna ile birlikte yaseminleri koklamaya,güller çiçek açmış mı ?
Bakmaya bahçeye çıkıyoruz. Çiçekleri öyle çok seviyor ki, tek tek okşuyor.
Doğa dostu bir evlat yetişiyor ,

Eklenti 332659

Bahçenizin birincilik ödülü alması hakkınızdı bence, gazetede görmüş,sizin adınıza ben de gurulanmıştım,tebrikler..
.Bahçeyle uğraşım nedeniyle arayıp tebrik edemedim sizi..
Sevgili Hülya hanımcığım,tabii ki kaçıramam ama ayrılması da çok zor İlk adımlarını, ilk kelimesini kaçırmak istemiyorum. Aslında içinize doğmuş çocukların yılbaşına kadar İzmir'e dönüşleri olacak bu yüzden çok sevinçliyiz

Hülya'cığım, gözünaydın Luna'cık gelmiş, maşallah ne kadar büyümüş,çok tatlı
Hayırlısıyla ikinci bebeğinizi de kucağınıza alırsınız, güzel telaşlar

Senin elinden bütün bitkiler tutar arkadaşım, çok ta güzel olmuşlardır, balkonda ne harikalar yarattığını biliyoruz. Bebek gelsin o anların tadını çıkar, sonra hep birlikte çiçek peşinde yine koşarız. Luna'.cığı benim için öp, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Sevgiler.

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön