View Single Post
Eski 19-09-2012, 00:20   #1544
Hülya
Ağaç Dostu

Hülya's Avatar

Giriş Tarihi: 17-06-2008
=Fatoş;1019891]Hülya hanımcığım,
önümüzdeki pazar günü İzmir de olacağım, beboştan ayrılmak bana çok zor geliyor,hep dönüşümü erteliyorum bu sefer kesin dönüyorum, bebeği İzmir'e kaçırma planları yapıyorumAman annesi babası duymasın

Benimde seralara gitmem gerekiyor herhalde. Çeşmedeki eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bahçe yi düzenlemişsindir, bende merakla bekliyorum. Sevgiler.[/QUOTE]

Fatoş Hanım,bebeği kaçırmayın da İnşallah ailecek Tekrar İzmire gelmeleri mümkün olur diye düşünelim.Hep birlikte mutlu vakit geçirirsiniz yeniden.Her anı ayrı bir keyif,torunların büyüdüğünü görmek.İlk adımlar,ilk kelimeler.....

Benim kızlar geldiler.Birlikteyiz 10 gündür,günler nasıl geçiyor anlayamıyor insan.,Yakında bir bebeğimiz daha olacak, kızım ve ben heyecanla bekliyoruz son günler.

Evimizle ilgili iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bahçe ???
Çok sıcaklara kaldık, bile bile lades oldu .Ben bekliyemedim,bitkileri diktim.Haziran ayının sıcak günlerinde .Şansları yardım etti ve hepsi çok iyi durumda.Sellukalar ,clematislerim(Hayret veren bir şey hepsi tomurcuklandı ve açıyor),güller ,yaseminler bol çiçekli.
Yeni çiçekler almak ,ilave bitkiler dikmek istiyorum.

Vakit yok şu anda.Torunumla ve kızımla vakit geçirmek ,keyfini yaşamak istiyorum.Çok yakında bir bebeğimiz daha geliyor.Bahçe: çiçekleri bekliyecek bir müddet
Her sabah Luna ile birlikte yaseminleri koklamaya,güller çiçek açmış mı ?
Bakmaya bahçeye çıkıyoruz. Çiçekleri öyle çok seviyor ki, tek tek okşuyor.
Doğa dostu bir evlat yetişiyor ,

Bahçenizin birincilik ödülü alması hakkınızdı bence, gazetede görmüş,sizin adınıza ben de gurulanmıştım,tebrikler..
.Bahçeyle uğraşım nedeniyle arayıp tebrik edemedim sizi..

Düzenleyen Hülya : 22-09-2012 saat 15:06
Hülya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön