View Single Post
Eski 18-09-2012, 10:05   #697
selenn
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Tekrar merhaba, dün İstanbul'dan döndük. Koşturmacayla geçen bir tatil oldu benim için ama değdi. Özlediklerinle birarada olmak, özlem gidermek çok güzel ama dönmeden daha yine özlem başlamıyor mu... Dönme faslı, tatilin bitişi işin en sıkıcı tarafı.

Eve döner dönmez herkes kendini eve atar, ben bahçeye... Ölen var mı kaktüslerden, açan var mı derken bir saat oyalandım ama bu sefer yıpransalar da durum toparlanmayacak gibi değil. Hatta bazıları beni şaşırttı, ben yokken tomurcuk vermiş ve çiçekleri geçmiş bile. Yavaş yavaş toparlayıp fotoğraflarım artık.

Bu dönemde mesajlarıma yanıt veremedim. Sayın skaraca evet M.Luethyii aşılı. Aşısız olan 2 sene evvel öldü. Ben de ardından bir tane aşılı almıştım. Aşı işi bazı zor ve yavaş gelişen kaktüslerde bence avantaj. Daha hızlı gelişiyor anaç kaktüsten aldığı güçle. Ah bir de çiçeklerini görsem...

Sayın esra57 teşekkür ederim mesajınız beni mutlu etti. Cevap vermekte geciktim biraz ama foruma, aramıza hoşgeldiniz. Çok güzel dostluklar ve bilgi edinmek foruma üyeliğin getirdiği artılarken, artan bitki sayısı, oluşan bitki deliliği ve evde yaşanan bitkiyi nereye yerleştireceğim sıkıntısı da yine üyeliğin getirdiği bazı küçük bedeller

Ama bir de toplantılara katılırsanız, yazıştığınız sıcak dostları bir de yüzyüze tanırsanız üye olmakla iyi yapmışım diyeceksiniz. Hüç şüpheniz olmasın.
Bu arada kaktüs ve sukulent başlıklarını incelerseniz "Bu kaktüsün adı nedir?" ya da "Bu sukulentin adı nedir?" diye başlıklar göreceksiniz. Burada fotoğraflarınızı paylaşıp isimlerini öğrenebilirsiniz. Ya da ilgili başlıklarda sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön