View Single Post
Eski 17-09-2012, 15:22   #5
Ayşe Yıldız
Ağaç Dostu
 
Ayşe Yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,536
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayazkentli Mesajı Göster
Ne güzel. Salçalarımız protein katkılı oluyor.



Biz salçayı sabah kahvaltısında ne zaman yemek istesek, 2 yemek kaşığı salça ve biraz zeytinyağı ile tavada sıcak su ile sulandırıp, biraz pişiriyoruz ve kahvaltılık elde ediyoruz. Su katmamızın nedeni, tuzu ve yoğunluğu inceliyor, fazla rahatsız etmeden yenilebiliyor. Hele birde ekşi mayalı köy ekmeği dilimlerini kızartıp, bana bana yemesi çok tatlı.
Biz bu kahvaltılığı çemene çevirsek nasıl olur biraz baharat biraz da sarımsak.....

Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön