View Single Post
Eski 15-09-2012, 14:03   #2576
ladikli
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-08-2012
herkese selamlar..ben foruma yeni katıldım.ben de samsun da 10 dönümlük arazime ceviz dikmek istiyordum ama bütün hayallerim suya düştü.bayram da memlekete gittiğimde toprak tahlili yaptıracaktım 1 metreden fazla çukur açtım maalesef tahlile göndermeye bile gerek yoktu,toprak çok fazla killi ve kireçliydi.hatta lilium(naci)abiyle de telefonda görüştük sağolsun yardımcı oldu.

ama eninde sonunda bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.şimdi köyde ceviz dikmeye uygun arazileri araştırıyorum satın alabilirsem alıp bahçemi kuracağım inşallah.
aslında bu forumdaki tecrübeleri,bilgileri okumadan dikmediğim de iyi olmuş,herşeyde bir hayır vardır derlerye gerçekten öyle.çünkü ilçe tarımdakilerin **** fidancıların söyledikleri çok farklı onların anlattıklarıyla bahçe kursaymışım ben de bir çoğu gibi atdan düşmüşe dönerdim.ilçe tarımda toprak tahlili için 40cmden alınacak toprağın yeterli olduğunu bile söylediler.safranlı hocamızın dediği gibi damdan düşenden bilgi almak çok daha faydalı..
başta lilium olmak üzere tecrübelerini burada paylaşan herkeze teşekkürler gerçekten çok güzel bilgiler var.

ladikli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön