View Single Post
Eski 05-05-2007, 23:43   #145
akoman
Ağaçsever

akoman's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Merhabalar ben daha bugun izmirden uye oldum . Uyeligimi bu sitedeki dayanisma sayesinde insanlarin dogaya bakis acisinin degistigini gorerek ve yasiyarak gerceklestirdim. bende bu projenize bir fikir sunmak isterim .

Oncelikle standin kucuk olmasi cok buyuk bir sorun olmamali sus bitkileri fuari oldugu icin cok hos goruntuleri site icinde bir secme yaparak sunabilirizki bu sadece zimirli uyelerimizi degil ayni zamanda butun gonuldaslarimizin bizimle olmasini saglar.

Orda bulunmamizi bir sponsor bulmaya calisabiliriz ornek toprak ureticileri logomuz altinada bir tesekur sayesinde bir monitor olanagi sagliyabilirler sanirim **** yine aramizda bir dayanisma ile bir reklam firmanisini monitorunu onlarin denetiminde gerekli tahutlerde bulunarak kurdurabiliriz sanirim .

Fazla sus bitkim yok daha iki hafta once aldigim bitkiyi ben yetistirdim diye oraya getirmem yanlis olur ancak sabzeler konusunda turkiyenin enresinde olursa olsun bir fuar acilir ve agaclar net orda kucukde olsa bir stand acarsa oncelikle kisisel anlamda insanlara nasil projelerin yarata bildigini ve bu projelerin oncelik ile toplumun sosyal yapisi icinde kazandirdigi ve kazandiracagi pozitif unsurlari ben gelip orda her ziyaretcimize sunmak isterim.

Biliyormusunuz ben bugun bu site sayesinde insanlara domates ekmeleri gerektigini onlar yapamiyorsa bos arazilerinin yapisina uygun sebze ve meyveleri ekip yetistiricek insanlara vermeleri en azindan onlara is ulkemede disa bagimli olma yukunu bir nebze hafifleticegini anlatiyorum cok kortugumuz topragin aslinda (asik Veyselin dedigi gibi) gercekten dost oldugunu anlatiyorum.

Monitor icin antalya hava alaninda reklam lari yayinliyan bir sirketle konusucam izmirde subeleri varsa sanirim bizim icinde fuar suresi icinde yardimci olurlar

Saygilar...

akoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön