@Meyvelitepe,
Madem iğneleri o kadar etkili, arı kıyafeti olsun olmasın yüzyüze mücadeleye hiç tevessül etmeyeceğim. Verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu. Madem kışın sadece kraliçe arı kalıyor, teke tek onunla başa çıkabilirim

.
O zaman kışa doğru önce taş atarak yoklarım arılar öldümü diye, eğer dışarı arı çıkmazsa (yine koruma kıyafeti ile) motorlu testere ile peteği keser götürür ormana atarım. Zaten Gölcük Mesruriye'den İznik Mecidiye'ye giderken Samanlı Dağları üzerinden yoğun ve büyük gürgen ormanlarından geçiyorum. Orada yoldan uzak bir yere bırakırım. Gerilla taktiği ve İngiliz usulü siyasetle onları yuvalarından atacağım

, Erol Taş kahkahası atasım geldi.
@mrduran
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Allah anneme hayırlı uzun ömür versin, kendisi biraz hiperaktiftir, ömrü hep tarlada bahçede, ahırda çalışmakla geçtiği için artık eli bu işe o kadar alışmış ki, kuru dal dikse büyüyor. Ramazanda sahurdan sonra yola çıkıyorduk, sabah namazını bahçede kıldığımız bile oldu, köylüler "sizi evden mi kovuyorlar" diye takılıyordu. Demek istediğim, bende yeşil ve doğa sevgisi annemde de bu çalışma iştahı olduktan sonra Allahın izniyle dediğiniz gibi bereketin artarak devam edeceğini umuyorum.
Eğer annem arılarla daha erken mücadele edelim derse o zaman kükürt deneyeceğim, zaten gülleci vurduğumda hiç hoşlanmamışlardı.
Evet muhtemelen Meyvelitepenin elbiseleri bana olmaz (3XL)

. Bizden de size sevgi ve saygılar efendim.
@Halil Önen
Ben de öyle düşünüyorum, olursa sehpa olmazsa tencere altlığı yaparım.