View Single Post
Eski 14-09-2012, 00:49   #228
Dilek Sarıkaya
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
Sevgili Dilek Sarıkaya arkadaşım, teşekkür ederim ziyaretin beni memnun etti.Sanırım sayfamda görmüşsünüzdür almira arkadaşımda göndermişim bir kaç tohum oda resimlerini paylaştı sayfamda. İnanın çok mutlu oluyorum bu güzellikleri görünce.Kimlere gönderdiğim aklımda kalmıyor o kadar çok kişiye farklı çiçek ve tohum gönderiyorumki aklımda tutamıyorum.İnşallah diğer tohumlarında filizlenir onlarında güzel haberlerini alırım arkadaşım .
Gülsenciğim bir gelmişsin, pir gelmişsin. Çiçeklerinin hepsine bayıldım. Özellikle hoyana ve nakkaş sarmaşığına. Nazar değmez umarım. Ben maalesef nakkaş tohumlarının hepsini ekmeme rağmen, hiç birini çimlendiremedim. Sarmaşıklar benim bu sene ömrümü yediler. 2 ay sabah sefasıyla kafayı yemiştim. Her yerden kendiliğinden çıkıp büyüyen bitkiyi ben yetiştiremedim. Neyseki arkadaşlar sayesinde kurtarabildim de; az da olsa çiçeklerini görüp 6 tane tohum bile aldım. Seneye bir daha nakkaş sarmaşığını deneyeceğim. Bakalım yetişecek mi?? Senden gelen balon sarmaşığı çok kolay büyüdü, ondan memnunum. Belirtmeden geçmeyeyim dedim.

Dilek Sarıkaya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön