Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fdogru
onları daha önce yüklemiştim. o zamanlar güzeldi. kaktüsler güneşi sever diye balkonumda 1-2 saat sabah güneşi gören yere koydum. 3-5 tanesi güneş yanığı oldu. hatta biri tamamen kurudu sanırım. hemen yerlerini değiştirdim. ışık alan bir yerdeler şimdi. bazılarında büyüme var. dedim ya nazar mı değdi desem ne desem bilemiyorum  her evime gelen "çalışan bayansın nasıl bakıyosun bu çiçeklere, bi de ev hanımı olsan ne olacak kim bilir" diye diye soldurdurlar çiçekçiklerimi  havalar soğumadan topraklarını değiştirmeliyim. çok fazla çeşidim yok. özellikle echeveria'm olsun çok istiyorum. kırmızı olanları çok şık duruyo. fırsat oldukça Tekin Bey'den alış-veriş'e devam
paylaşacak kaktüsleriniz olursa benimle de paylaşabilir misiniz acaba?
|
Bir kere çiçekler kesinlikle nazara geliyorlar bunu çok yaşadım.İnsanoğluyuz herşeye dilimiz dönüyor gerisini düşünmeden konuşuyoruz.Çalışan bir bayan olman çiçek sevmene engelmidir? neden böyle tuhaf düşünürler anlamam.Ama bunu ancak bizim gibi çiçek sevenler anlar, boş ver arkadaşım bir dahada çiçeklerini gösterme kimselere diycem ama malum ev ortamı herşey ortada oluyor.Kaktüs paylaşımına gelince ,ne demek arkadaşım seve seve paylaşırım echveria bende tek tür var,onunda çiçeğini görmüşsündür sayfamda, istersen sana gönderebilirim bir yavrusunu?