Sevgili iris41, bende üç ayrı yerden edindiğim tricolor var. Birisinde bir saksıda birkaç kök var yalnız o Tricolor'da gördüm şimdilik. Arasıra değişim yaşaması yani özüne dönmesinin normal olabileceğini öğrendim. Mesela Hollandadan gelen tricolor da çok ağır gelişiyor! Hollandalı'dan paylaşım da yaptım, bende de var.
http://www.agaclar.net/forum/mum-cicegi-hoya/15240.htm linkte 24 numaralı mesajda Hollanda'dan gelen. Aynı link 25 numaralı mesajda ise özüne dönmemiş yapraklarıyla son zamanda çiçek öbeğini paylaştığım tricolor(aslına geçiş yapabilen)

Çiçek açmasında, gelişiminde sorun yok! İleri bir açıklama da getiremeyeceğim fakat varyetelerde yaşanılan bir olaymış.
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...i/23052-13.htm 371 numaralı mesajımda ise Tek kaptaki Hollanda'lı tricolor. Bir de rafta tricolor görselim vardı yukarılarda incelemek isterseniz. Sizin tricolorun görseline bakmak isterim doğrusu. Hiç çiçek verdi mi? rengi koyu mu açık renkte mi acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.
