View Single Post
Eski 12-09-2012, 20:22   #19
badembaba
Ağaç Dostu

badembaba's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2010
Araya şehirdışı geziler, Ramazan, bahçe hasadı vs derken aylar girdi. Kısaca biraz özetleyeyim:

Elektrik işinde bir gelişme yok, bahçelerden birisine küçük bir ev yapacağız inşallah o zaman o süreçte elektrik işini halledeceğiz.

Bahçelerdeki ürünlerin ana hasadını tamamladık, Fasulyelerin şimdi tam zamanı, biber patlıcan ve domateslerde tek tük devam ediyor. Bahçelerin birisine büyük miktarda mısır ekmiştik, dolu vurdu mısırları yatırdı, içinde yaban arıları olan o elma ağacı dolu fırtınası sonucu kökünden kopmuş yan yatmış... Bütün bunların fotoğraflarını paylaşacağım.

Yalnız İznik'teki bahçelerimiz mesafe sebebiyle ekonomik olmanın çok ötesinde, ayrıca emek oranıda çok artıyor. Bu yüzden İznikteki arazilerimizi gelecek yıllarda bahçe bostan olarak değil inşallah meyvecilik için kullanacağız.

Bahçe olarak kullanacağımız yer ise Gölcüğe bağlı (içinde kuyu olan bahçe) Bu yüzden konu başlığımı Gölcük, Mesruriye (Elmalıbahçe) diye değiştirmek istiyorum, kendim nasıl yapacağımı (yapabiliyormuyum?) bilmiyorum, bu sebeple daha önceki isim değişikliğini yapan zat-ı muhtereme (admin?) duyurulur.

badembaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön