Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul
Sevgili arkadaşım, yüzümde gülümseme ile, Zeynep'cik sayfama hoş gelmiş, görünce duygulandım. Maşallah, Allah nazardan saklasın, sizlere bağışlasın. O'nu çok öpüyorum.
Aslında şöyle bir bakmak için açmıştım, mesaj falan yazasım yoktu. Çünkü biberlerle boğuşuyorum, biber ayıklayıp dizmekten sıkıldım, mola vermek istedim ve bu güzellikle karşılaştım.
Sevgili Güler hanım'ın kabak görmek istemiyorum sözlerine çok hak verdim bu günlerde. Bir gün turşu, bir gün salça, bir gün dizme, ben de artık biber görmek istemiyorum. 
|
Sevgili arkadaşım, çok teşekkür ederiz

Elif'le sabah bebeğin ağlama krizini atlatıp geçte olsa kahvaltıya oturduğumuzda aramızda şöyle sohbet geçti, atölye de bazen daralıp sıkılıyorduk kendimizi dışarı atıp geziyorduk. Şimdi neden böyle yapmıştık, güzelim bahçe ve deniz manzarası ve dalga sesleri içindeydik diyoruz. Bizler elimizdeki değerlerden bir an için sıkılıyoruz. Geçen sene eşimi gelincik şerbeti için gelincik toplaması için tarlaya göndermiştim, döndüğünde şok olmuştum. Sekiz dönüm tarlanın bütün gelinciklerini arkadaşlarıyla toplamış hepsinide eve getirmişti, gelincik şerbetini yapıp arkadaşlarına da vermem için. O gece sabaha karşı onları ayıklarken kendimi (Parayı Lidyalılar kafayı İzmirler bulmuş) lafını sayıklarken bulmuştum

: Ama o sırada böyle gülemiyordum, yukarda uyuyan eşimi boğma planları yapıyordum

Sevgiler ve selamlar arkadaşım.