View Single Post
Eski 10-09-2012, 21:29   #30
tenten-57
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-06-2011
Muhterem Arkadaşlar,
Emekli olunca hoby olarak kudret narı yetiştirmeğe başladım.Bizzat yaşadığım vaka: elimi kazaran sıcak havyaya bastırdım.Mahsustan 5-10 dk. kadar bekledim ki ciltteki tahribatı ve acıyı hissedeyim.(çünkü kudret narını ilk defa kendimde deneyecektim)Nihayet elim zonklamaya başlayınca 1 yıllık (demlenmiş) kudret narını sürdüm.Bir kaç dk. içinde sancı hemen geçti bir daha da duymadım.8 saat kadar sonra havyanın temas ettiği bölge beyaz etrafı kızıl oldu.2 gün kadar sonra deri normal rengine döndü ancak beyazlık kaldı.Bir hafta sonra elim hiç bir şey olmamış gibi iyileşti.Bir diğeride kalın bağırsak problemi olan bir yakınıma 3 şişe verdim.Tekrar kontrole gittiğinde doktor inanamadı.Ne yaptın diye sordu.Ama söylemedik tabii.Gerçekten mucizevi bir bitki.Özellikle kolit, reflü, ülser vakalarında çok müspet neticeler verdiğine de şahidim. Eşimin boynunda sıcağa ve güneşe bağlı yangılı tahriş oldu.Kullandığımız ilaçlar geçirmedi, yine kudret narı imdada yetişti.Bunlar bizzat şahit olduğum vakalar.
Sağlıcakla kalınız.

tenten-57 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön