View Single Post
Eski 08-09-2012, 10:21   #12
drivetime
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-06-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran Mesajı Göster
Ve de ülser nedeni(yara...) ile zamanla oluşabilecek mide kanserine asla yakalanmıyorsunuz gelecekte. Tıbbî tesbit efendim.

Ne yazık ki, bilimsel araştırma sonuçları ile ilgili ''Bilim ve Teknik Dergisini/Tubitak'' şu anda bulamıyorum. Sanırım bankada çalışırken bir müfettişe ilginç gelmiş istemişti, ve ondan geri almamış olabilirim.. 1995 yılı yayınları olabilir.

Genç veya araştırmacı doktorlar bilirler. Virüs çeşidine göre özel hazırlanan, sırf o çeşide has antibiyotik yapılıyor. Milyonlarca çeşit antibiyotik ihtimali var yani. Renin 'i üreten firma bir tek kapsülde, en çok rast gelinen, yanlış hatırlamıyorsam 21 çeşide karşı antibiyotik birleşimi yapmış idi. Halbuki öncesinde; sömürü gayesi ile tedavi olunabileceği senelerce insanlardan saklandı, hep hasta kalalım istendi. Günde mide için milyonlarca(dergide 500 milyon tablet diye yazıyordu-dünya çapında-50 milyon dolar karşılığı)tablet satmak var iken kesin tedavi yönteminden kaçtılar.

Zihniyet aynı hep.

Araştırmak lazım.

Sağlıkla yaşayın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

Sayın Mrduran

Kartelleşen tıp ile onun oynadığı marketing oyunlarına değinmek istemişsiniz. Sagolun varolun. Evet gastrit veya ülser H.Pylori adlı bir bakteriden kaynaklandığı vakit, üçlü kür denilen ilaç kombinasyonlarıyla (Helipak, Trio) 1-2 hafta içinde eradike edilip tedavi edilebiliyor. Yapılan endoskopim sonucunda bu bakteri bende de tespit edildi. Üçlü kür uygulandı ve sonrasında bakteriin yok edilip edilmediğini anlamamızı sağlayan üre-nefes testi ile bakterinin yok edildiği teyit edildi amaaaaaaaaaa benim mide şikayetlerim halen devam ediyor.

Şimdi bu koşuldaki birine verilebilecek nacizane tavsiye ne olabilir??

1-Git biraz daha antibiyotik al ilaç kartellerine para kazandır!,
2-Git kudret narı al bala karışırıp ye!

Ben de çelişkde kaldım. Modern tıbbın uyguladığı tedavi ile şikayetleirm düzelmiyor ama çevremde bu bmeyveyi tüketip iyileştiğini söyleyen insanları duyunca insan denemek istemekten kendini alamıyor.

drivetime Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön