View Single Post
Eski 08-09-2012, 10:04   #3316
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,100
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Siz zaten hamaratsınız, hamaratlığım tuttu diyerek kendinize haksızlık etmeyiniz.

Salça nefis görünüyor. Şu anda aynısı benim balkonda olmayı bekliyor. Biber salçasını çiğden yapmayı yıllar önce bir arkadaşımdan öğrenmiştim, o zamanlar et makinasından çekerdik, şimdi ise robotta. Güneşte olduğu için leziz oluyor ve bozulmadan tüketiliyor.

Rudbeckialarınız ve asterlerinize bayıldım, fotoğraflarınız da çok nefis.
Sevgili Durul;
Hayatımda ilk defa kendi başıma salça yapabildiğim için öyle yazdım
Daha önce de komşularımın büyük yardımları ile yapmıştım, bu tamamen benim eserim

Demek siz de güneşte pişiriyorsunuz salçayı.
Bazı yörelerde biberi çektikten sonra fırında kurutuveriyorlar, rengini, kokusunu, tadını değiştiriyor fırınlamak.
En iyisi güneş.
Siz de sağlık ve afiyetle tüketin, sizin yaptıklarınızın yanında benim hamaratlığım çerez kalır

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön