Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul
Siz zaten hamaratsınız, hamaratlığım tuttu diyerek kendinize haksızlık etmeyiniz.
Salça nefis görünüyor. Şu anda aynısı benim balkonda olmayı bekliyor.  Biber salçasını çiğden yapmayı yıllar önce bir arkadaşımdan öğrenmiştim, o zamanlar et makinasından çekerdik, şimdi ise robotta. Güneşte olduğu için leziz oluyor ve bozulmadan tüketiliyor.
Rudbeckialarınız ve asterlerinize bayıldım, fotoğraflarınız da çok nefis. 
|
Sevgili Durul;
Hayatımda ilk defa kendi başıma salça yapabildiğim için öyle yazdım

Daha önce de komşularımın büyük yardımları ile yapmıştım, bu tamamen benim eserim
Demek siz de güneşte pişiriyorsunuz salçayı.
Bazı yörelerde biberi çektikten sonra fırında kurutuveriyorlar, rengini, kokusunu, tadını değiştiriyor fırınlamak.
En iyisi güneş.
Siz de sağlık ve afiyetle tüketin, sizin yaptıklarınızın yanında benim hamaratlığım çerez kalır
