Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Eminim ki kazara bulunanların sayısı, bilinçli çalışmaların sayısından azdır.
Soracağınız soruyu engellemiyoruz, yine sorun, yine sorduğunuz kişi cevap versin. Bunu doğru başlıkta yapmanızı istememin sakıncası ne?
İlgisiz bir başlık altında yer alan bilgiler, özel mesajlaşma ile edinilen bilgilere yakın oranda amacına ulaşmıyor. Birkaç kişi arasında kalıyor...
|
Burada esas problem sizin tavrınız, herhalde bunu idrak edemiyorsunuz, sizin hiç bir biçimde üyelerle eğlenmek veya azarlamak gibi bir hakkınız olamaz.
Bir soru soruldu,deneyimin varsa cevap verirsin tavsiye etmiyorum dersin, veya deneyimin yoktur daha önce denemedim dersin konu kapanır biter, böylece konu dışına çıkılmaz.Ama burada yapılan sorulan soruya kısa ve öz yanıt vermek yerine gayet lakayıt bir biçimde cevaplamak. Sizde yapılan yanlışlığın üzerine gidiyorsunuz.
Eski üye olmak, yönetici olmak vs bunların hiç biri önemli değil, önemli olan insanlara karşı gösterdiğiniz tavır ki bir kaç konuda daha denk geldim bir çok kişiye aynı biçimde davranmışsınız siz ve Sn Praecox, ve bu tavrınızın son derece çirkin olduğunu belirtirim. Burası bir internet platformu, sizin arka bahçeniz değil eğer ki bu şekilde bir siteyi yayın hayatına geçirdiyseniz amacınız insanları rencide etmek, azarlamaya çalışmak yerine bilgi paylaşımı olmalı. En başta siz insanların eline bayrağı verirseniz bu başlıklarda daha çok tartışma olur. Ciddiyet, en önemlisi bu...
Ayrıca "Eminim ki kazara bulunanların sayısı, bilinçli çalışmaların sayısından azdır. " demişsiniz, izin verirseniz bu konuyu ben sizden daha iyi bileyim olur mu...
Şu dalga geçtiğiniz konu hakkında epey araştırma yaptım, yerli ve yabancı kaynaklardan ulaştığım bilgi güvenli bir biçimde kullanılabildiği oldu, benim tecrübemde gayet olumlu... Erinmezde ufacık bir araştırma yaparsanız zaten sizde görürsünüz peşin hükümlü olup ben bilirim tavrından kurtulmak yeterli. Çok bilen çok yanılır... İnsanları düşünmeye zorlamanın en kolay yolu soru sormaktır, sorgulamak öğrenmek demektir.Tabii ki bazıları için...
Bu konuya son mesajımdır zira yukarıda yazdığım gibi Sn Praecox'un ve sizin konuyu bambaşka bir yere getirmenizden rahatsız oldum, biraz rahatlayın, hayat son derece keyifli, bu şekilde yazılan iki mesajı kendinize dert edinip sürekli didişme haline girerseniz gül bahçesini derbeder edersiniz, boş yere kendinize stress edinmeyin.Anlıyorum bu kadar büyük bir forumu yönetmek kolay iş değil, üyelere karşı belli bir standardda davranmak durumundasınız ama negatif olaylar, konuşmalar düşünceler sizin hayatınızdan götürür.
Sevgiler