View Single Post
Eski 07-09-2012, 21:28   #2248
Fatoş
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili arkadaşım, uzun bir aradan sonra bahçemize hoş geldin.

Bahçenden ve çiçeklerinden uzak kaldın ama dünyanın en güzel çiçeğine kavuştun. Fotoğraflarını bekliyoruz.

Geçenlerde bahçede börek yaptık. Sizin Kozak yaylalarında da köy fırınları vardır sanırım. Belki sana eskileri hatırlatır. Börek elde açılmadı, hazır yufkadan.

Eklenti 330210

Eklenti 330211

Eklenti 330212

Eklenti 330213
Sevgili arkadaşım, sitemize şöyle girip kaçıveriyorum, bu gün Kozak burnumda tütmüştü, İzmir'de olsaydım bu akşam orada olabilirdim Şimdi kucağımda tatlı bir cadıcık uyumakta. Onu nasıl bırakıpta İzmir'e döneceğim diye kara kara düşünüyorum Dediğin gibi bebekler dünyanın en güzel çiçekleri

Bahçem küçük kızımın dediği doğruysa eşim öğlen sıcağında çiçek ve sebzelerimi üsten suluyormuş oysa temmuz da bahçe yarışmasında birincilik almıştı,( ödülümüde sokak hayvanlarına mama için bağışlamıştım) şimdi ise perperişanmış Ama hiç üzülmüyorum en büyük ödül kucağımda tekrar çalışır eski haline getiririm.
Bahçendeki çalışmalarına özenerek bakıyorum arkadaşım, bu sene tarhana, konserve yapamadım. Birde gecen seneden kalan zeytinyağından sabun yapacaktım, bağdan gelen üzümlerle de pekmez ve pestil yapmayı düşünüyordum. Geldiğimde havalar soğumazsa bahçede bunların bir kısmını yapmayı planlıyorum

Bu gecenin bu vakti senin sayen de canım börek çekti, mis gibi odun ateşinde onun kokusu sinmiş sıcak sıcak yanında odunlu semaverden çay.
Vallahi şimdi Kozakta olsaydım o fırını yakar böreği pişirir yerdik. Ellerine sağlık arkadaşım.

Evet en güzel çiçeğim Sevgi teyzesi'nin elini öpmeye geldi . Sevgiler.

Name:  DSC_0212.jpg
Views: 1169
Size:  22.6 KB

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön