Sevgili Orkun'cum,
Ege üniversitesindeki toplantımız ve Serdar Hocayla buluşma söz konusu olunca, çaresiz hafta içi olmak zorunluğuyla tercih sebebimiz oldu.
Kamuda çalışan Dostlarımızında bu tercih sebebimizi göz önünde bulundurarak, Cuma günü izinli olabilme şansını deneyecek...
Çok üzgünüm bu konuda Reeldeki tanışmışlığımızı ve Dostluğumuzu gerçektede paylaşmayı ve pekiştirmeyi inanki bende çok isterdim ve eminimki toplantıya katılabilecek herkes aynı düşünceyi paylaşıyor olacaktır
söz bir sonraki toplantımızda özellikle kamuda çalışan dostlarımızı daha ön planda tutacağız

Biliyorsun Hoya denince ilk akla gelen yer Ege Üniversitesi olması için bu toplantımız çok önemli...
Sen ben diğer Hoya'ya gönül vermişliğimiz elbet birgün geçecek anılması ve görülmesi gereken yer elbetteki Ege üniversitesindeki Akademik deneyimlerle ve en uygun şartlarla, Yurdumuza kazandırabilmek olacaktır.
Kamuda çalışan ve kaynaşma toplantımıza katılamayacak olan dostlarımızdan özür diliyorum... Gelecek yıl söz veriyorum önerilere dikkat vereceğimize...
Saygılar sunuyorum aynı düşünceyi paylaşan Dostlarımızdan...