View Single Post
Eski 06-09-2012, 20:50   #449
umutyolcusu
Ağaç Dostu

umutyolcusu's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba

2 ay olmuş nerdeyse son fotoğrafı yükleyeli.Terasa bu yıl gerekli ihtimamı gösteremedim.Bir çok bitkiyi doğru dürüst meyve alamadan sökmek zorunda kaldım.Fasulyeler kırmızı örümceğe yenik düştü ve zaten meyve verimi olmadığı için söküldü.
-Salatalıklar bitlendi ve sanırım tohumlar kısır ki bir elin parmağı kadar meyve yapmadılar ve ilaçlamanında etkisiyle sanırım kuruyup söküldüler.
-Deşti domatesler tek tük meyve verip kurudular ve söküldüler.
-BİM'den aldığım glayör soğanları sadece yeşillik olarak kaldı,sökülmeyi bekliyorlar.
-Yine aynı yerden yıldız soğanı yarım yamalak bir çiçek açtı ve öylece kaldı,sökülecek.
-Red robinler iyi gidiyordu ama hastalandılar.Biz tatildeyken annem sökmüş onları da.
-3 yıllık patlıcan yine ürün yapmadı ama arada çiçek açtı.Sanırım onu da sökeceğim.
-Top kadife diye ektiğim kadifeler minik minik çiçeklendi.Şu sıralar kurumakta ve sökülecekler.
-Bir saksıdaki sardunyamda çürüme vardı.Yine ben yokken tamamen çürümüş olmalı ki geldiğimde saksısı boştu
-Adaçayı bakımsızlıktan kurudu gitti

Küpelileri hiç anlatmayayım.Neyse bu kadar kötü haber yeter.En iyisi terastan Uludağ'a bir bakış atarak başlayalım bir şeyler eklemeye
Name:  terasmanzara.jpg
Views: 1844
Size:  68.7 KB

umutyolcusu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön