Yan bahçemizi çimlendirirken arka bahçeyi de ektik fakat toprak değişmeden ekildiği için her yerden ayrık fışkırdı. Yeniden belleyip, günlerce ot temizliği yaptım. Suladım bekledim, suladım bekledim ve bu bekleme sürecinde çim ekmekten vazgeçip renklendirmeye karar verdiğim bu bölüm, elimde ki malzemelerle ancak bu hale geldi.

Taş ve çiçek ilavesi yapılacak, kot farkından dolayı taşlar gömülmüyor, zemin çok eğri olunca dere kumu ve toprak takviyesi yaptım ama yine düzelmedi. Bitkiler büyüyüp gelişince daha iyi görüneceği düşüncesindeyim.
Minyatür güllerim küçücük boylarına bakmadan defalarca çiçeklenip yüzümü güldürdüler.
Temmuz sonu gibi internetten aldığım clematis sarmaşığım tomurcuk yapmış, yuppi, yuppiii!
Çanak çömlekle kamufle ettiğim toprak bölüme nergis ve lale soğanları dikmeyi planlıyorum. Mevsimi geçince saksılarla kapatırım diye düşündüm, hemen yanında ki lavantalarla 50 cm yakın boşluk bıraktım, bir kökcük te alacalı sütleğen dikmiştim ama komşum bahçesinden söküp verdiğinden pek mutlu değil galiba..