Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mutlu Kutlu
Merhaba,
Severken öldürmek diye bir kavram var, bilirsiniz.
Temiz, steril bir toprakla yeniden dikim yaparak beklemek lazımdı. Biraz gölge bir yerde. İlacı kullansanız da kullanmasanız da değişen bir şey olmayacak sanırım, yapraklar dökülecek. Önemli olan yeni yapraklar çıkarken onları koruyabilmek.
İyi niyetle verdiğimiz organik hayvan gübrelerde problem yaratabilir, bilinçli olmak lazım. Zehirsiz ilaçlarla ilgili bir bilgim yok.
Ayrıca agresif kelimeler kullanmamanızı öneririm, size cevap yazan arkadaşlarımız art niyet veya kötü niyet taşımazlar. Dost kazanmak zor, kaybetmek kolaydır.
Tartışma ve kavga zemininde her iki tarafta kaybeder, kazanan olmaz.
Teşekkür ederim, saygılarımla.
|
evet söyledikleriniz herkes için geçerli bende art niyetli olmadığımı sorununa çözüm arayan herhangi bir kişi olduğumu burası sosyal paylaşım bir forum ise herkes de üzerine düşen görevi yapması gerektiğni düşünüyorum ben sorunuma çözüm ararken insanların neden benim üzerime geldiğini neden kendi yazdıklarını okumadıklarını anlayabilmiş değilim kaldıki sorun ben değilim ve bitkim için sorduklarımın karşılığını yazdıklarıma dikkat etmem konusunda uyarılıyorum eğer burası bir aile ise bende arkadaş,dost
vb bir kişide olabilirim ama anlıyorumki sorun bitki değil benim... bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim amacımı saptırıp bireysel sorun haline getirenleride kınıyorum ben bitkimi kurtarma telaşındayım, amacım tartışma yaratmak **** kavga çıkarmak olsaydı burada olmazdım.saygılarımla