View Single Post
Eski 04-09-2012, 09:39   #2231
sakdag
Ağaç Dostu
 
sakdag's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-09-2011
Şehir: Balıkesir - Edirne
Mesajlar: 3,227
Pekmez yapmak en sevdiğim işlerden biridir, bir ritüel gibi; önce beyaz toprak buluruz, sonra bağa gider üzümleri toplar, sonra da yapım aşamaları başlar. Herşey çok güzel de üşüşen arılar rahat vermiyor insana. Bizde 10 gün sonra yapacağız inşallah. Resimlerinizi bekliyoruz Sdurul Abla. Özellikle kullandığınız toprağı, ilave şeker kullanıp kullanmadığınızı merak ediyorum. Pekmezin kıvamının olduğuna nasıl karar veriyorsunuz?

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön