Sayın AyhanX,
Saygın Plastik' in imalatını bende, internette görmüştüm. Ancak Antalya' da satıcısını tespit edemedim. Fırat Plastik' te de çok güzel yağmur olukları var. 6 metre boy 30 Tl/ ad. Benim için çok pahalı idi almadım. Sonun da tabela malzemecislnden 3,05*150
ölçülerinde foreks buldum aldım. 45 Tl./ad. Böldüm, ancak bükerken iz yaptırılırsa, iz yerinden kırılıyor.
25*305 şerit halinde daraltılınca da mukavet kazanıyor. U şeklinde bükerken tek başına mutlaka iz yeri yaptırılıyor. Eşimin yardım etmesi lazım. Eşim terzi, onun da şu ara işleri sıkışık. Akşamları da dikişlerle uğraşmak zorun da kalınca bana yardım edemedi. Onun için benim drenaj işi uzadı. Ama herhalde bu gün halledicem. Aynı zaman da sulama sistemi de kurucam. Dün gece Kudre Bey' le telefon görüşmemiz oldu. O da drenaj yapmadığım için çok ereyik harcadığımı, boş yere toprağı suladığımı söyledi. Ama bu gün son. Bu işi çok uzattık. Bitmesi lazım Ayhan kardeşim. Çok teşekkür ederim. Tekrar ziyaretlerini ve mesajlarını bekler, sevgi ve saygılarımı sunarım. Hoşça kal.
HALİL BALABAN
Düzenleyen Halil Balaban : 04-09-2012 saat 07:53
Neden: Eksik bir virgül tespiti
|