16-17 Eylül dönemi etkinlikleri:
Çiçek ve yabani ot keşfi, ağaç tanıma, 
Kışlık ürün hazırlıkları, 
Domates, biber, patlıcan gibi yaz sebzeleri hasadı, 
Üç Elma doğal ürünleri atölyesi (ekmek yapımı gibi, kül suyundan doğal deterjan yapımı gibi) 
Çevre, köy, çiftlik hayvanları keşfi 
Kerpiç atölyesi 
Kızılderili Çadırı yapımı 
Gıda Mandalası (mevsiminde gıda tüketimi) bilgi paylaşımı 
Gıda hazırlama; toprak ve kalaylı kaplarda yemek hazırlığı ve odun ateşinde pişirme, 
Süt ve süt ürünlerini taniyalim: doğal sütün kokusu ve aroması, yogurt yapma, 
Ekmek yapimi; hamur karma, acma ve pisirme, 
Bahçede akşam ateşi yakma, 
Doğal boyalı (yerel Türk kırmızısı denen bir bitkisel boya) ile yumurta, 
Dere boyun gezisi, mozaik taşı toplama ve mozaik çalışması… 
Çocuklarla kışlık ürün hazırlıkları çalışması (vişne-böğürtlenden meyve özleri yapımı gibi
ÜÇ ELMA DOĞAL TARIM ÇİFTLİĞİ GEZİ PROGRAMLARI | Üç Elma Doğal Tarım ÜÇ ELMA DOĞAL TARIM ÇİFTLİĞİ GEZİ PROGRAMLARI |