View Single Post
Eski 01-09-2012, 21:24   #867
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Dergi fotoğraflarını aratmıyor Nurcan hanım, şahane görünüyor her şey... Ellerinize sağlık.

Bazı şeyleri bulmak ne kadar zor değil mi? Mesela ben kapı önüne deretaşı değil de hani yabancı sitelerde gördüğümüz örneklerdeki gibi daha sarıya kaçan bir tonda ince taş sermek istedim. Çok aradım sordum ama maalesef bulamadım. Kiremit rengi olandan buldum ama onu da istediğim miktarda bulamadılar. Biz epeyce araştırdıktan sonra deretaşının tonunu 200 TL ye aldık. (en ucuzu buydu)

Daha önce yazdığım gibi imkan bulan herkes kimbilir ne değişik uygulamalar ortaya çıkaracak. (Sanırım bu kadar yılda artık mezun olmuşuzdur.) Sırada Adalet hanımla sevgili Jineop var.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
çakıl taşları ıslandığında çok güzel görünüyorlar.(mış, sevgili Limon'un ifadesi)
Bunu niye yazdım? Deretaşlarını katalogta görünce çok beğenip ısmarlamıştık ama bize bir kamyonet aynı mıcır renginde taşı döküp gitmişlerdi. Kaderimize razı olup yerlerine taşıyıp serdik taşları. İşler bitince akşam üstü taflanları sularken taşları yıkayayım, tozları gitsin diye düşündüm. Suyun değmesiyle muazzam bir renk cümbüşüyle karşılaştım, çok şaşırdım ve sevindim çünkü katalogtakinin aynısıydılar.

Düzenleyen limon : 01-09-2012 saat 23:38
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön