View Single Post
Eski 30-08-2012, 00:03   #553
Keyf Bahçesi
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran Mesajı Göster
Merhaba Rafet bey,

Bu rençberler de bir tuhaflar)).

Köydeki arkadaşımdan biliyorum.
''Temmuz-Ağustos gelme, ya da çalışacaksan tarlada gel'' der hep.

Eskiden tütün ekerdi. O zamanda ''fide zamanı gelme/kırım zamanı gelme'' derdi. Alışkanlık edinmiş.

Siz kardeşimin işi nedeniyle kürkçü dükkanı var, rençberlik şimdilik hobi düzeyinde. Sayfanızdaki yazılar azaldı, sebeb bence rençber çevreniz. Sevgili Hasan abim hariç, hoş, o da tatilden çığırıyor)). Saygılar ona.

Diğerleri benim arkadaşım gibi yoğun iş günü nedeniyle ve de yorgunluktan sayfalardan uzak.

Dostlarınızın tatil/iş sezonunu bitirip tekrardan seslerini duyurmaları ve sağlık dileklerimle inşallah.

Emekli biri, gece, vaktini nasıl geçirir...

Saygılarımla lütfen.
sevgili mr DURAN
yazlık,yayla sıcaklar derken yine aklımız ve kafamız hep tarlada idi.Onun için o sıcaklar da herşeyi bırakıp o güzelim bahçeme döndüm.Ama benim tarla da herşey düzenli idi.Çünki,bakan aileler vardı.(Bende sizden değil ama)dedikodulardan korkarak hemen döndüm.(Bahçeden masrafları da çıkardık nasıl olsa.)
Rafet'e gelince ona dokunmayın,yanlız kalmış ordu komutanı gibi.ne yapsın herşey onun sırtında(galiba tepesinde)kolay değil.ona da kolaylıklar diliyor,sizleri de saygı ve sevgiyle kucaklıyorum.selamlar.

Keyf Bahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön