Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran
Merhaba Mete can,
Tekrar hoşgeldin derim.
Yerli solucanları imam nikahı ile burdaki nataşalara katarsın artıkın.
Fatih bey balık diyor.
Desene,
- Kız kulesinde kız bulamayan Mete balığı nerden bulsun  )).
Ama şunu da demende yarar var; Beni sevenler çok, biraz onları dinleyeyim, tavsiyelerine az buçuk uyayım/uymaya çabalayayım.
Benim çocuğum bu gün üniversite hazırlık kurslarına başladı. İhmal etme, araştır hemen ve de birine kaydol lütfen.
Sağlıkla kal inşallah, ailene selâm hürmetler. Ne güzel bir evlat yetiştirmişler, haklarını ödemek zor, bir nebzesini ödemek sana tahsil ile düşer. Bence.
Saygılarımla lütfen.
Özür.
Beni methetme lütfen. Sevmem. Kendimi biliyorum ben, hatam ve sevabımla. Tekrar özür, yanlış anlama lütfen.
|
Üstadım boşverelim kursu felan zaten bu sene kursa gittiğim için oldu bunlar onu bunu dayatırlarsa bana alıp çarpasım geliyor yüzlerine zaten sistem tokat gibi vuruyor her an başımıza başımıza neyse fazla konuşmayayım tıkaç buluveririler banada
Kız kulesinde kız varmıydı bilmiyorum ama olsada farketmezdi hani gözümüz görmüyor bir tanesinden başka. İstanbul'dayken bize efelik felan diyordun nerede efeliğin diyorlardı eh kağıda yazılmıyor ki efelik al deyip gösterelim ruhumuza yazmaya çalışıyoruz. Efelikte sözün üzerine söz olmaz söz vermişik bir kişiye göz düşermi başka öteye beriye
Tüm dileklerin için sağol üstadım sağlık huzur ve afiyetle kalın.