Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Safranlı
meeteee sen bizim her seyimizsin.....
|
Abi bir yandan sen bir yandan büyük üstadlardan kalambaklı şımartın şımartın sonra ne olacak bende bilmiyorum ya sonumuz hiç hayra alamet değil ben söyleyeyim ....
Ve bunca iltifatın üstüne bu şarkı iyi gider
Cem Karaca - Bindik bir alamete, gideyoz kıyamete - YouTube
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih
İşte nede güzel yakalamışsın beni. 
Haksız da değilim. Bahçen ve kütüphanen oldumu gerisi çok boş. Ha birde balıkları unutmayalım. 
|
Dostum benim için balığada gerek yok en nihayetinde toprak olacağız boş ver toprakla kütüphane yetecek işte ben öyle fazla masarif istemem
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hepgül
Coşkulu yaptığın ziyaretler ne güzel... Gittiğin yerde coşkuyla karşılanman çok daha güzel. Hoş gitmişsin... Hoşluk bulmuşsun. Tüm ömrün boyunca herşey gönlünce olsun : )
|
Ablacım benim gezgin olduğumu herkes bilir seyahat etmek rahatlatıyor. Birde işin ucunda yıllara dayanabilecek bir dostluk olunca bağlasalar dururmuyum ? Sağ olsunlar kimse bizi kırmıyor üstüne üstlük fırça yiyorum bize niye gelmedin diye felan ...
Baharda bir aksilik çıkmazsa önce burdan çıkıp İstanbul Edirne felan ordan gene yavaş yavaş İzmir'e hayırlısı diyelim kapısı açık olan her kesin kapısını çalarım ona göre ... SDurul ablamada sözüm var bakalım en kısa zamanda onada uğrayacağım...